Micile mele creatii

17 aprilie 2009

Care este scopul vietii?



Scopul vietii? Avem asa ceva? Oare avem un rost pe pamant? Traim pentru ... ce? V-ati gandit vreodata ca aceasta viata trebuie sa insemne mai mult decat a trai zi de zi?

Unii spun ca scopul vietii este sa iubim si sa fim iubiti, deoarece doar iubirea conteaza in viata ... dar oare asa este? E adevarat ca viata este amara daca nu ai cu cine sa o indulcesti ... cineva sa iti fie alaturi si sa imparti momentele bune si rele din viata ta.

Se mai spune ca scopul este ca specia sa supravietuiasca prin membrii sai si sa se reproduca. Dar poti face asta fara dragoste? Eu zic ca nu.

Unii spun ca scopu e sa devii cineva, sa fi tinut minte, nu dupa inmormantare sa nu-si mai aduca aminte copilu de alaturi cine erai, ci sa povesteasca mandru la prieteni, cum faimoasa vorba zice "Il cunosc, a stat in bloc cu mine!" Eu zic ca nu e asa. ESTI deja cineva inca de cand te nasti. Si mai esti si unic ca toti ceilalti defapt.

Fiecare are scopul lui/ei in viata ... pentru unii fericirea este atinsa prin dragoste, pentru altii prin "putere financiara". Nu poti da un raspuns general pentru ca e o tema prea subiectiva ...
Cel mai general raspuns este "sa las ceva in urma", dar pt unii "ceva"-ul inseamna 2-3 copii bine crescuti, pentru altii 2-3 vile "de lux".

Eu sunt genul optimist, scopul meu este sa lupt pentru ceea ce imi apartine, sa trec peste orice obstacol ... sincer sa fiu nu l-am descoperit in totalitate ... dar macar stiu ce vreau sa fac si oricum inca am o viata de trait ... sunt abia la inceput.

Deci ... scopul tau in viata care este ?

2 comentarii:

xoxo spunea...

PAI SCOPUL VIETII..ahh stiu sa :
->fiu un copil mai bun
->iau note bune la scoala
->iau bacuu :((
->intru la fac
->il gasesc pe fat frumos cu motz in frunte
->am serviciu meu bn platit:P
->ma marit
-> fac 7 puradei
->sa fiu o soacra rea:)

aaaaaa ar mai fi dar stiu ca te-am plictisit:D

Adyx spunea...

hai mai zi mai :P