Micile mele creatii

6 aprilie 2009

Ma place sau ma iubeste?





Ai intalnit vreodata pe cineva care sa-ti lase vaga impresie ca isi doreste ca voi sa fiti mai mult decat doi "prieteni"? Chiar daca uneori semnele ca i s-au aprins calcaiele dupa tine sunt mai putin evidente, exista anumite indicii pe care persoana in cauza le lasa, involuntar, in urma sa.


Iata aici cateva dintre ele:

  • Pupilele ii sunt dilatate cand vorbeste cu tine

Ochii sunt considerati a fi cea mai expresiva parte a omului. Multi nu stiu ca pupilele dilatate tradeaza, printre altele, bucuria intensa si sentimentele puternice fata de un anumit lucru sau persoana si trec cu vederea peste acest amanunt. Nu degeaba se spune ca ochii sunt poarta catre suflet. Natural si involuntar, aceasta poarta este de cele mai multa ori deschisa interpretarilor; tot ce trebuie sa faci este sa-i treci pragul cu privirea.

  • Este acolo ori de cate ori ai nevoie

Fie ca este vorba de un drum la magazin, pentru a-ti cumpara ceva necesar, fie de un gest politicos, prima persoana care se ofera intotdeauna sa te ajute va fi cea care te place cel mai mult. Ai grija la felul in care interpretezi lucrurile insa, se poate intampla ca aceasta presupusa persoana sa faca astfel de favoruri repetate in general, nu doar in cazul tau.

  • E pe aceeasi lungime de unda cu tine

Cand cineva se implica in multe dintre activitatile care iti plac sau face eforturi pentru a participa la acestea, sansele ca el/ea sa te placa sunt foarte ridicate. Daca frecventa cu care te invita sau isi petrece timpul cu tine sau in preajma ta este mare, cu siguranta ai parte de un admirator indragostit.

  • Ti-a dat un nume de alint

Limpede ca lumina zilei. Daca te alinta in vreun fel, te are la suflet. Numele de alint sunt folosite doar atunci cand pentru persoana alintata exista o afinitate deosebita de normal. Raspunsul meu la intrebarea "ma place sau ma iubeste" este, in acest caz, "de la mijloc in sus".

  • Iti face cadouri din senin

Acesta se numara printre cele mai evidente semne dintre toate. Micile cadouri, oferite fara vreo ocazie anume, simbolizeaza de fapt ca are sentimente serioase si ca incearca sa-ti atraga atentia asupra lui/ei. Din acel moment, mingea va fi in terenul tau, iar finalizarea punctului va sta, in totalitate, pe umerii tai.

  • Vrea sa-si petreaca weekend-urile sau sarbatorile cu tine

Petrecerea weekend-urilor si, in special, a sarbatorilor cu tine sau in preajma ta denota fara dubii ca acea persoana este dispusa la mai mult decat o simpla amicitie sau prietenie. Invitatiile de weekend sau sarbatori sunt acordate doar atunci cand cel care invita doreste sa cunoasca mai bine o persoana pentru a afla daca exista temelie pentru o potentiala relatie.

  • Te-a prezentat prietenilor sau membrilor familiei sale

Daca a facut acest pas, poti fi sigur/a ca te-a receptionat pe radarul sau relational si te priveste ca pe o viitoare poveste de dragoste. Cu toate acestea, pentru o interpretare cat mai aproape de adevar, trebuie tinut cont de relatia pe care o are cu prietenii sau familia sa. Daca aceasta este una foarte deschisa, in care astfel de prezentari nu depasesc granitele normalului din punctul sau de vedere, nu lua in considerare acest semn.

Desi exista o multime de semne ascunse ce pot dezvalui daca cineva e indragostit de tine cu adevarat, acestea nu ar trebui interpretate individual, ci in ansamblul situatiei ce graviteaza in jurul a doua persoane.


3 comentarii:

Pauza De Tigara spunea...

eh si tu acm...ma place sau ma iubeste:-?? da ma iubeste:X:X:X...;))

xoxo spunea...

cam asa-i cand iti place de cate unu/unaaaa
ti se fac ochii ca de broasca cand il/o vezi:P
asa..intentionat sau ne, mai mult intentionat esti aproape de el/ea...daa nume de alint:)) (tom jerry):P...cadouri din senin?? eh asta nu stiu..petreaca weekend-ul cu tine-poate ...sa te prezinte familiei ihmm.."iote mama pe aia/ala [...]nu-i asa ca e dragutz/a?"...eh frumos te pricepi :)

PS.te astept cu o noua poastareeeeeeee

Anonim spunea...

multi vorbesc si incearca sa-ti deschida poarta sufletului,sperand ca dincolo de ziduri reci sa gaseasca ganduri plapande,cand de fapt,cu fiecare pas murdar acolo in intimitatea ta...nu gasesc decat alte ziduri...